Bron van inspiratie Wit 1ba5goedkoop nike zeer Thea Heren Sale Sneakers 90 Groen nike Nike Aantrekkelijk Max Air Max Grijs rCWdxBeo 2018-08-20T10:24:46+00:00

Betere en mooiere verpakkingen. Fraaier drukwerk.
Laat u inspireren door de meedenkers van de Bron Groep!

Glossy magazines, verpakkingen voor voedingsmiddelen, wijnetiketten en boeken hebben een ding gemeen. Ze zijn vaak voorzien van een lak, laminaat of folie dat is aangebracht door een van de bedrijven uit de Bron Groep. Die maken uw producten niet alleen mooier, maar geven ze ook een extra bescherming tegen invloeden van buitenaf.

De Bron Groep omvat diverse bedrijven die als specialist op hun vakgebied stuk voor stuk toonaangevend zijn op het gebied van lakken, lamineren en foliedruk. En die bovendien veel kennis hebben over manieren om verpakkingen en drukwerk nog mooier en duurzamer te maken. Die kennis houden we niet voor onszelf, maar delen we graag met anderen. Daarom denken we graag in een vroeg stadium actief met ontwerpers en vormgevers mee om voor uw drukwerk en verpakkingen tot de beste resultaten te komen.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernbegrippen van de Bron Groep. We werken alleen met de beste apparatuur en materialen en we hechten sterk aan de kennis en ervaring van onze medewerkers.

JasBlack blauer Gewatteerde Blauer Giubbotti Heren Jassen modellen Blauer Jas stock 7Yb6gyf

De Bron Groep heeft vier vestigingen door heel Nederland: Uithoorn (hoofdkantoor/Romeyn), Zaanstad, Soest (Bron Soest / Bron Specials) en Hengelo. Hierdoor kunnen we snel schakelen en is er altijd een vestiging bij u in de buurt. We stellen ons graag flexibel op. Als er in de ene vestiging geen ruimte is, verwerken we uw opdracht in een andere. Zonder dat u er iets van merkt.

Soft Schoudertas Nieuwe Dkny Bryant Sale Dames 2017 Accessoires dkny ParkPortemonnee Sale dkny Desert PukiZX

Maak kennis met de bedrijven van de Bron Groep. Neem contact op met onze servicelijn via 071-5359827 voor meer informatie of vraag de waaier met voorbeelden aan.